FAQ FAQ   Search Search   Memberlist Memberlist   Usergroups Usergroups   Register Register 
The Honourable Souls
A Social Linkshell on FairySylph (FFXI) & Mysidia Ragnarok (FFXIV) 
  Profile Profile   Log in to check your private messages Log in to check your private messages  Log inLog in 

 The Honourable Souls Forum Index » Technical Help » How do I make it stop
  The time now is Mon Dec 11, 2017 10:02 pm 

 Post new topic   Reply to topic View previous topic :: View next topic  
Author Message
PostPosted: Thu Dec 02, 2010 10:56 pm    Post subject: How do I make it stop  Reply with quote  

Mayeh
Hand of Heaven


Joined: 27 Feb 2006
Posts: 4436
Location: Toronto, Canada

Asking me for permission every time some application wants to update files.
_________________

A new life awaits you in the Off-world colonies! A chance to begin again in a golden land of opportunity and adventure!
- Blade Runner

TOP View user's profileSend private message  BOTTOM
PostPosted: Fri Dec 03, 2010 12:41 pm    Post subject:  Reply with quote  

Squitt
電 話 武 士


Joined: 17 Feb 2006
Posts: 3608
Location: Delaware, Ohio

Get a 5yr old family member to fix it for you :D
_________________

TOP View user's profileSend private messageSend e-mail  BOTTOM
PostPosted: Fri Dec 03, 2010 12:43 pm    Post subject:  Reply with quote  

Dunador
Chuck Norris Wannabe


Joined: 07 Mar 2006
Posts: 3290
Location: Kentucky, USA

I believe theres an option, when it pops up, says something like "Click here to change when these notices pop up" or something like that. Small text in the bottom right of the window. Can change what they pop up for. Personally, I think I have mine...off? Maybe off, or lowered to next to off.
_________________
[This is a temporary signature placeholder, until I can find something to go here!]
Retired FFXI: July 2010
FFXIV: Duna Levoitz - Exodus
GW2 - Retired: Dunador Serestil - Mesmer - Maguuma
Steam Handle: Dunador (Profile Link)

TOP View user's profileSend private messageSend e-mailMSN Messenger  BOTTOM
PostPosted: Fri Dec 03, 2010 2:20 pm    Post subject:  Reply with quote  

Jarreth
Shantotto's Bodyguard


Joined: 08 Jun 2009
Posts: 222
Location: Jacksonville, FL

You should be able to go to the Control Panel and change your level of security. There should be a bar you can move up and down to let your computer know how secure it should be. I know I did it when I got this computer, but for the life of me I can't remember how I did it.
_________________

TOP View user's profileSend private message  BOTTOM
PostPosted: Fri Dec 03, 2010 7:28 pm    Post subject:  Reply with quote  

Nimdae
Dog Food


Joined: 13 Feb 2006
Posts: 2238
Location: Texas

The option can be found in the user management on the left pane. I forget exactly what all the labels are and all the locations of stuff as I don't have access to a Win7 instance right now.

I need to reinstall my computer at home (again) today so I'll post when I get to that point. It'll be pretty late today, though,a nd you may solve it by then.
_________________

They who can give up essential liberty to obtain a little temporary safety, deserve neither liberty nor safety.
`·.,¸,.·*¯`·.,¸,.·*¯[;::;‹]ᵒᴥᵒ­­­­­­­­­­­­)›

TOP View user's profileSend private messageVisit poster's websiteAIM AddressMSN Messenger  BOTTOM
PostPosted: Fri Dec 03, 2010 8:24 pm    Post subject:  Reply with quote  

Mayeh
Hand of Heaven


Joined: 27 Feb 2006
Posts: 4436
Location: Toronto, Canada

Last two days I did the following.

Bought Win 7 upgrade
Installed Win 7 upgrade - failed
Removed .net 1.0
Installed Win 7 upgrade - failed
Did fresh install of Vista
Installed Win 7 upgrade - failed
Did fresh install of Win 7 - success
Installed FFXIV
Patched FFXIV - failed
Upgraded video drivers
Patched FFXIV - failed
Uninstalled FFXIV
Installed FFXIV
Patched FFXIV - failed
Hacked FFXIV version number to match current version - I can log in
Game still crashes constantly
Frame rate reduced noticeably

Dents in wall - 2036
Headache - check
Grumpiness factor - increased by 4
_________________

A new life awaits you in the Off-world colonies! A chance to begin again in a golden land of opportunity and adventure!
- Blade Runner

TOP View user's profileSend private message  BOTTOM
PostPosted: Fri Dec 03, 2010 8:41 pm    Post subject:  Reply with quote  

Mayeh
Hand of Heaven


Joined: 27 Feb 2006
Posts: 4436
Location: Toronto, Canada

Next step, upgrade Video Card and Power Supply

http://www.tigerdirect.ca/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=6075335

http://www.tigerdirect.ca/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=3985032

New power supply because of this:

# 850 Watt Power Supply is required.
# 1200 Watt Power Supply is recommended for CrossFireX™ System.
_________________

A new life awaits you in the Off-world colonies! A chance to begin again in a golden land of opportunity and adventure!
- Blade Runner

TOP View user's profileSend private message  BOTTOM
PostPosted: Thu Dec 09, 2010 6:26 pm    Post subject:  Reply with quote  

Alananir
DocWilco


Joined: 12 Feb 2006
Posts: 3656

http://www.petri.co.il/disable-uac-in-windows-7.htm

Try that.
_________________

Elemental Magic Skill 8/8 Lightning Magic Potency 4/4 Ice Magic Potency 3/3 Fire Magic Potency 3/3 MP 5/8
Freeze II 1/2 Burst II 1/3 Flame II 1/2 Flood II 1/1 Quake II 1/1 Tornado 1/1
Great Katana 8/8 Critical Hit Rate 4/4 Meditate 5/5 Store TP 5/5 Overwhelm 5/5 Shikikoyo 1/? Blade Bash 1/? STR 3/5
BLM75 SAM75 NIN66 WHM44 WAR40 RNG38 RDM37 THF37 DNC37 COR21 MNK20

TOP View user's profileSend private messageSend e-mail  BOTTOM
PostPosted: Thu Dec 09, 2010 6:27 pm    Post subject:  Reply with quote  

Alananir
DocWilco


Joined: 12 Feb 2006
Posts: 3656

Also, don't upgrade windows. Clean install is usually the best.
_________________

Elemental Magic Skill 8/8 Lightning Magic Potency 4/4 Ice Magic Potency 3/3 Fire Magic Potency 3/3 MP 5/8
Freeze II 1/2 Burst II 1/3 Flame II 1/2 Flood II 1/1 Quake II 1/1 Tornado 1/1
Great Katana 8/8 Critical Hit Rate 4/4 Meditate 5/5 Store TP 5/5 Overwhelm 5/5 Shikikoyo 1/? Blade Bash 1/? STR 3/5
BLM75 SAM75 NIN66 WHM44 WAR40 RNG38 RDM37 THF37 DNC37 COR21 MNK20

TOP View user's profileSend private messageSend e-mail  BOTTOM
PostPosted: Thu Dec 09, 2010 7:47 pm    Post subject:  Reply with quote  

Mayeh
Hand of Heaven


Joined: 27 Feb 2006
Posts: 4436
Location: Toronto, Canada

Yes, I found that out the hard way. The upgrade failed every time so I ended up doing clean installs of both Vista and Windows 7.

I've also figured out that something is overheating and causing the stability issues. If I turn the computer on and start playing, everything goes tickety-boo for about 30 to 45 minutes. After that the crashing starts and continues to get worse. So I'm thinking it's the video card as it reports high temperatures all the time.
_________________

A new life awaits you in the Off-world colonies! A chance to begin again in a golden land of opportunity and adventure!
- Blade Runner

TOP View user's profileSend private message  BOTTOM
 Post new topic   Reply to topic All times are GMT

Display posts from previous:   
 The Honourable Souls Forum Index » Technical Help » How do I make it stop
 Page 1 of 1
 
 
 
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
Jump to:  


     Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group | Template Neon v1.3 | Crystal