FAQ FAQ   Search Search   Memberlist Memberlist   Usergroups Usergroups   Register Register 
The Honourable Souls
A Social Linkshell on FairySylph (FFXI) & Mysidia Ragnarok (FFXIV) 
  Profile Profile   Log in to check your private messages Log in to check your private messages  Log inLog in 

 The Honourable Souls Forum Index » Technical Help » Windows installed! and $%@$&
  The time now is Mon Jul 24, 2017 10:31 am 

 Post new topic   Reply to topic View previous topic :: View next topic  
Author Message
PostPosted: Wed Sep 15, 2010 1:37 am    Post subject: Windows installed! and $%@$&  Reply with quote  

nala
Weaver of Misfortunes


Joined: 05 Mar 2006
Posts: 790
Location: silverdale washington

so yeah, i just learned what an SLI bridge was, rather i figured it outwhen i was looking atm my mobo manual, looked it up but already had a pretty good idea what its for, so i went to install the 3 way bridge......

so it doesnt fit based on the spacing they used... i have to lower my bottom 480 down 1 slot i think that would be fine... if my power source wasnt in the way /sigh now i have to unroute all my power cables remove my case's top fan, which i dont think installs in the bottom soooooooooo freaking close and now i have to start over (kinda)

i think i figured out how to setup raid with my other two devices too now, between reading up a bit and finally noticed what the boot screen was saying properly my HD's are fine in slot 8 and 9.
_________________


TOP View user's profileSend private message  BOTTOM
PostPosted: Wed Sep 15, 2010 1:54 am    Post subject:  Reply with quote  

nala
Weaver of Misfortunes


Joined: 05 Mar 2006
Posts: 790
Location: silverdale washington

doh false alarm, dug through all my left over/extra parts in my mobo box and there was a shorty three way bridge... but now im having trouble figuring out the proper orientation to install it /sigh well back to the internets >.< i guess i can stop posting now ive got most of the points figured out now thanks for reading, this has both been interesting and aggrivating (didnt help that i burned myself with cup ramen while windows was installing >.<)
_________________


TOP View user's profileSend private message  BOTTOM
PostPosted: Wed Sep 15, 2010 2:19 am    Post subject:  Reply with quote  

nala
Weaver of Misfortunes


Joined: 05 Mar 2006
Posts: 790
Location: silverdale washington

ok think i got the sli bridge figured out now just need to setup raid and install my other drivers and i think im done... freaking wow!
_________________


TOP View user's profileSend private message  BOTTOM
 Post new topic   Reply to topic All times are GMT

Display posts from previous:   
 The Honourable Souls Forum Index » Technical Help » Windows installed! and $%@$&
 Page 1 of 1
 
 
 
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
Jump to:  


     Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group | Template Neon v1.3 | Crystal